al contingut a la navegació Informació de contacte

20è ANIVERSARI DEL CEL: PRESENTACIÓ D'UN SERVIDOR DE DADES DIGITALS DEL SOLSONÈS

DIMARTS 21 JUNY 2016

Dins el marc del 20è aniversari del CEL, es va presentar un gran projecte que té com a objectiu recollir tot el patrimoni del Solsonès, tan natural com cultural,  en un servidor digital. Es tracta d’un projecte participatiu impulsat per David Guixé i Fermí Garriga, entre d'altres, amb el suport del CTFC.

La presentació es va fer a la sala Homilies d'Organyà de la biblioteca, on es podia veure una petita mostra  dels  plafons  de "CULTURA I NATURA AL BELL MIG DE CATALUNYA", treball que es va fer pel 10è aniversari del CEL.

Montse Creus, presidenta del CEL,  va  fer un breu resum de les activitats portades a terme per les diferents seccions del CEL durant aquests 20 anys, que són moltes i variades en tots els camps. En aquest acte de presentació vam poder gaudir de la música de l'IVAN DACH, tot un plaer.

Ens sentim satisfets de la feina feta i continuarem treballant per anar aconseguint nous objectius. Demanem la col·laboració de totes les persones interessades que puguin aportar un "gra de sorra" en aquest gran projecte. Entre molts ho podrem fer tot