al contingut a la navegació Informació de contacte

Dos projectes del GNS formen part de la Campanya JO SÓC DONANT AMBIENTAL

DILLUNS 07 MARÇ 2016

LA CAMPANYA “JO SÓC DONANT AMBIENTAL”:
 
El medi ambient és la nostra llar, és la nostra font de recursos, són els valors que sustenten la nostra economia. El medi influeix en la nostra vida. Per això, la seva conservació és responsabilitat de tothom.
 
A Catalunya hi ha més de 200 entitats ambientals sense ànim de lucre que treballen per a la protecció i millora del medi ambient. La seva feina, sovint altruista i moltes vegades invisible, és d’una gran transcendència per a la natura i la sostenibilitat i, en conseqüència, per a tots nosaltres. Però per dur a terme la seva feina necessiten la col·laboració de tots i totes.
 
Amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de les entitats ambientals i incentivar les donacions, l’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (O3SAC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa aquesta campanya.
 
Us convidem a passejar-vos pel territori i comprovar la gran feina que les entitats ambientals i els seus voluntaris i voluntàries estant fent per protegir i millorar el medi ambient. Entra a On pots col·laborar? i cerca per comarca, per àmbit de treball o per entitat. Segur que trobes un projecte engrescador que desperti el teu costat solidari.
 
COL·LABORA AMB EL GRUP DE NATURA

 

 http://www.entitatsambientals.cat/donantambiental/llistat.php?co&tr&tp&nom=Solson%C3%A8s