al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Enigma del Castellvell, Itinerari Geolocalitzat en Realitat Augmentada

DIVENDRES 18 GENER 2013

Des del Pla Educatiu d'Entorn de Solsona us convidem a la presentació de L'Enigma del Castellvell, Itinerari Geolocalitzat en Realitat Augmentada , realitzat pels alumnes de la UEC l'Afrau el curs 2011-12 i que, mitjançant la tecnologia mòbil (telèfons mòbils i tauletes), ens ajudarà a descobrir qui eren els habitants del turó de Castellvell i com hi vivien ara fa uns 2500 anys.

L'activitat serà el dissabte, 26 de gener de 2013, començarà les 11 del matí al Castellvell i d'allà anirem cap al jaciment on els mateixos alumnes ens ensenyaran com ho hem de fer per poder seguir l'itinerari utilitzant els telèfons mòbils i les tauletes, un cop instal•lada l'aplicació Eduloc.
Els alumnes han estat investigant (amb l'ajut del Museu Diocesà i Comarcal, el Centre d'Estudis Lacetans i els seus arqueòlegs) sobre la època dels ibers i les troballes arqueològiques al Castellvell i han preparat diversos materials perquè al llarg de la visita ho descobrim gràcies als dispositius mòbils.
Tot i que disposarem d'alguns dispositius preparats per seguir la visita,si algú vol portar el seu telèfon o tauleta amb connexió 3G, serà benvingut. Estigueu atents a les instruccions del bloc "El mòbil, la màquina del temps" per veure com descarregar i instal•lar Eduloc (disponible per iOS i Android) al vostre dispositiu.


Us adjuntem el cartell de l'activitat.


Fins dissabte, 26!!!!
Comissió Tècnica del Pla Educatiu d'Entorn de Solsona

http://mobilmaquinadeltemps.blogspot.com/