al contingut a la navegació Informació de contacte

SORTIDA CULTURAL A ODÈN (Solsonès)

DIUMENGE 27 MARÇ 2011

El Centre d’Estudis Lacetans convoca pel dissabte 2 d’abril una Sortida Cultural per conèixer una part del municipi d’Odèn.


El programa consistirà en una visita guiada a les Salines de Cambrils, de la ma del Centre de Natura de l’Ajuntament d’Odèn i una visita al Megàlit del Collet de Sàlzer i l’església de Santa Magdalena, comentada i dirigida pel Grup de Prehistòria del Solsonès GPS).

La jornada començarà a les 10 del matí, amb la trobada al trancant de Serra-seca, carretera de Solsona a Cambrils per la Ribera Salada. Visitarem de la ma d’en Josep Castany, responsable del GPS, el megàlit del Collet del Sàlzer i l’església de Santa Magdalena del Sàlzer. Podrem gaudir del magnífic patrimoni geològic dels conglomerats de Serra-seca i dels Obacs (Les Encantades, Les Amoroses,...). Seguirà amb la visita a les Salines de Cambrils amb el guiatge del Centre de Natura de l’Ajuntament d’Odèn.
Qui vulgui quedar-se a dinar cal notificar-ho a Montse Creus, al telèfon 973.482101 o a Marcel•lí Corominas al 630180388 abans del 30 de març. La sortida cultural és oberta a tothom.
Qui no disposi de transport, la trobada dels membres de la Junta del CEL serà a les 9 del matí al Passeig del Camp, a on distribuirem la gent entre els vehicles disponibles.

La sortida cultural és oberta a tothom.

Data límit d'inscripció pel dinar : 31.03.2011