al contingut a la navegació Informació de contacte

El 2on dinar solidari recull 1050 euros per l’Associació Fènix

Fènix aplega unes 80 persones en el dinar solidari celebrat el passat dissabte dia 16 de novembre a la sala polivalent de Solsona. En total s'ha recollit 1050 euros que l'associació destinarà a sufragar els serveis de psicooncologia i fisioteràpia iniciats aquest any.

DILLUNS 18 NOVEMBRE 2013

Amb el lema “No estàs sol”, l'acte ha servit també per sensibilitzar a la població, que el càncer no és només un problema de salut, sinó que té importants implicacions socials, econòmiques, de desenvolupament personal i fins i tot de drets humans.

Jordi Riart en nom de l'Associació iniciava la presentació manifestant que “El càncer implica a tothom, ja que no hi ha ningú que no tingui un conegut, amic o familiar que no l'hagi tocat la malaltia, així doncs, és una lluita que entre tots, de forma solidària podem afrontar amb l'objectiu de guanyar una cursa on el premi és la vida”. Finalment va agrair la presència dels assistents així com les aportacions i el treball desinteressat dels voluntaris.

L'alcalde de Solsona David Rodríguez, que també va assistir al dinar, destacava “El paper de Fènix en atendre els serveis d'acompanyament que millora la qualitat de vida dels malalts i els seus familiars” així com l'esforç de col·laboració amb AECC Catalunya contra el càncer.

Finalment va cloure l'acte, un apunt musical a càrrec del grup Monmón i una actuació dels castellers de Solsona que també van voler implicar-se amb la causa de Fènix fent una aportació monetària.