al contingut a la navegació Informació de contacte

El 3er dinar solidari amb el lema: ”Contra el càncer, no estàs sol”, aplega 120 persones

L'acte que coincideix amb el dia internacional del càncer de mama va comptar amb la presència de l'alcalde de Solsona i altres autoritats comarcals compartint l'àpat realitzat per un grup de voluntaris sota la direcció del sr. Enric Pensí que ja ha col·laborat en edicions anteriors.

DIVENDRES 24 OCTUBRE 2014

En la presentació del dinar,el president de l'associació Jordi Riart va comentar que la finalitat de la trobada es la de incidir en la consciència de les persones davant un tema difícil d'afrontar individualment, com és la malaltia del càncer i va afegir que “una de les situacions que sovint s'observa en els estadis inicials és la invisibilitat de les persones, que desapareixen de la vida laboral i social, aïllant-se de l'entorn, la qual cosa, agreuja el seu patiment i dificulta la recuperació”.

En total s'han recaptat 1200 euros que es destinaran a finançar les iniciatives que Fènix impulsa a la comarca i el president de l'entitat va aprofitar per agrair la col·laboració dels proveïdors que han contribuït a l'èxit de la jornada i d'una manera especial a l'ajuntament de Solsona que cedeix la sala polivalent i a l'Escola Municipal de Música que va aportar la nota musical en el cafè-concert.