al contingut a la navegació Informació de contacte

El diumenge de la Fira de Sant Isidre es realitzarà el Dia del Càncer conjuntament amb l'aecc

Per primera vegada la jornada del Dia del Càncer que ha vingut realitzant-se tradicionalment el diumenge de la Fira de Sant Isidre, s'ha organitzat conjuntament entre l'Associació Fènix i l'aecc.

DIVENDRES 10 MAIG 2013

Les dues entitats s'han posat d'acord per tirar conjuntament endavant una iniciativa que té més de vint-i-cinc anys d'existència per compartir els fons recaptats durant la jornada i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Solsona i Solsonès Fires.

Un total de tres taules repartides entre el passeig Pare Claret j el nucli antic de Solsona, concentraran les persones voluntàries que s'han ofert per recollir els fons destinats a les dues associacions de lluita contra el càncer.

Fènix, l'associació d'àmbit comarcal, destinarà la part dels fons recollits a impulsar els projectes iniciats a Solsona aquest any 2013, corn són el servei de suport psicològic i de fisioteràpia aquàtica.

Per la seva part l'aecc, amb una llarga trajectòria de més de trenta anys de lluita contra el càncer i que treballa en un àmbit més general, els destinarà a projectes d'investigació així com al manteniment dels seus serveis.

Per altra banda l’Associació Fènix tindrà un estand obert durant els tres dies de la Fira, a la zona reservada a les entitats, per donar a conèixer la seva tasca i per promoure la inscripció de nous socis.