al contingut a la navegació Informació de contacte

El Sr. Ramon M. Miralles Pi i la Sra. Clara Rosàs Sabé, President i Gerent de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), visiten l’Associació Fènix a Solsona

Aquesta setmana el President de la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), Sr. Ramon Miralles acompanyat de la Gerent de la Federació Sra. Clara Rosàs han visitat l'Associació Fènix d'ajuda i suport contra el càncer a Solsona.

DIMARTS 29 OCTUBRE 2013

La visita s'emmarca en la presa de contacte que els responsables de la FECEC duen a terme per conèixer la situació de les entitats que formen part de la Federació, les seves necessitats i els projectes que realitzen.

El Sr. Ramon Miralles, metge de professió, va accedir a la presidència de la FECEC l'any passat en el procés de renovació de la junta directiva de l'entitat i segons manifesta, “la visita a Solsona respon a la necessitat de conèixer de primera mà les actuacions de l'Associació Fènix els projectes que promou i la manera de treballar al Solsonès”.

La FECEC es va constituir l'any 2001 i és la plataforma d'unió que aplega dotze entitats de lluita contra el càncer a Catalunya, entre elles la Fundació Carreras i l'Associació Fènix de Solsona. Es tracta d'un ens de cohesió que facilita integrar esforços per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies.

La Sra. Clara Rosàs va exposar el treball que la FECEC impulsa sobre l'estudi dels supervivents que ha de permetre planificar un seguit d'actuacions en l'àmbit català i a mida de les necessitats que cada territori ha d'afrontar.

Per altra banda l'Associació Fènix els va exposar els projectes i accions per aquest any 2013 entre les quals el més immediat hi ha el 2on Dinar Solidari previst pel dia 16 de novembre a la Sala Polivalent de Solsona. Els tiquets es posaran a la venda a un preu de 12 € a l'Oficina d’Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Solsona.