al contingut a la navegació Informació de contacte

En motiu del dia mundial del càncer de mama l’Associació Fènix organitza el 4art dinar solidari a Solsona

L’acte coincideix amb la cursa Passos de Gegant Cardona-Solsona de 37km i l’entrega de premis als guanyadors. Els tiquets a 10€ es poden adquirir a l’Oficina de Turisme

DIMECRES 21 OCTUBRE 2015

El diumenge dia 25 d’octubre a la sala polivalent de Solsona, tindrà lloc el 4art dinar solidari que Fènix organitza conjuntament amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc), coincidint amb la celebració del dia mundial del càncer de mama i la cloenda de la cursa de 37 km entre Cardona i Solsona, Passos de Gegant.

El Dia Mundial del Càncer de Mama que se celebra el 19 d’octubre, pretén conscienciar la societat que el càncer de mama es la principal causa de mortalitat per càncer en dones, però que la taxa de supervivència creix anualment gràcies als avenços tècnics i a la implicació de tota la societat.

A l’acte hi assistirà el president de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), Dr. Ramon Miralles, que és la plataforma d’unió que aplega les entitats de lluita contra el càncer a Catalunya, entre elles la Fundació Carreras i l’Associació Fènix de Solsona. Es tracta d’un ens de cohesió que facilita integrar esforços per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies.

Autoritats comarcals, així com, entitats privades que donen hi suport , participaran en l’entrega de premis de la Cursa Passos de Gegant.