al contingut a la navegació Informació de contacte

Fènix amplia el servei d'estètica oncològica a partir del 2018

L’Associació Fènix incrementa el nombre d’hores del servei d’estètica oncològica a partir del gener del 2018. Aquest servei, que es va posar en marxa just fa un any, està destinat a les persones que pateixen els efectes secundaris propis dels tractaments de quimioteràpia i radio. Aquests tractaments afecten la pell de manera que requereix una atenció especial.

DIVENDRES 29 DESEMBRE 2017

El servei d’estètica oncològica se seguirà oferint els dilluns a la tarda i se n’augmentarà el nombre d’hores. Això ha estat possible gràcies a la revisió del conveni a tres bandes entre SOLMEDIC, Rosa M. Auguets i l’Associació Fènix. L’augment de la demanda del servei i els bons resultats obtinguts són els motius que han impulsat aquesta revisió.

Fènix vol posar de manifest la bona disposició de SOLMEDIC per realitzar aquest increment de l’horari, ja que ha cedit gratuïtament l’espai per tal de poder-lo realitzar. De la mateixa manera, l’esteticista oncològica Rosa M. Auguets aporta la seva dedicació de forma voluntària i altruista i Fènix assumeix la despesa dels elements fungibles com són les cremes, olis i emulsions que s’utilitzen.

Amb el lema de “Cuida’t i deixa’t cuidar! En aquests moments tu ets el més important” aquest servei també ofereix alguns consells i recomanacions per evitar o be disminuir els efectes nocius dels tractaments oncològics.