al contingut a la navegació Informació de contacte

Hàbits saludables a les escoles de primària de Solsona

Mes de cent trenta nens i nenes de les escoles de primària de Solsona participen a l’activitat de l’Hort del Marçal. Una activitat pedagògica per menjar sa que promou la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) en col·laboració amb l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer.

DILLUNS 10 OCTUBRE 2022

L' activitat s'ha adreçat als escolars de 5 a 7 anys amb un total de cent trenta-vuit alumnes de les escoles Arrels I, Setelsis i El Vinyet de Solsona.
Fènix ha preparat diferents tipus de fruita, que ha estat cedida per la marca CAPRABO, jugant amb la textura i el color per fer més atractiva l’activitat. Amb tot, la FECEC ha fet arribar unes píndoles en format de vídeo, per preparar anticipadament aquesta iniciativa i material pedagògic divers per ser utilitzat pels nens i nenes.
Amb aquest tipus d’activitat, es posa de manifest la importància d’adoptar estils de vida saludables i que cal invertir en prevenció per disminuir les probabilitats de patir un càncer o altres malalties associades a l’alimentació amb excés de processats i al sedentarisme. Començant pels més menuts, es garantia d’evitar problemes quan son adults.