al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fènix aconsegueix la declaració d’entitat d’utilitat pública

La Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha fet arribar a la junta directiva de l’Associació Fènix, la Resolució de 12 de març de declaració d'utilitat pública de l'entitat i que ha estat publicat al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC núm: 7581) en data 19 de març de 2018.

DIMARTS 27 MARÇ 2018

El tràmit per a la declaració d’utilitat pública, es va iniciar a principis de l’any 2017 i a partir d’ara l’Associació Fènix podrà aplicar els beneficis fiscals a totes les empreses i particulars que facin aportacions a l’entitat, ja siguin socis o col·laboradors.

Aquest era un dels objectius que ha perseguit l’associació en els darrers mesos, donat que suposa un reconeixement a la seva tasca iniciada ara fa nou anys i que valida davant les administracions i la societat en general, els serveis gratuïts que Fènix ofereix, per a millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i els seus familiars i cuidadors.

Fènix iniciarà properament una campanya de captació de socis i col·laboradors, amb la finalitat de consolidar i de millorar les prestacions que actualment ofereix.

Contingut Relacionat

RESOLUCIÓ JUS/440/2018, de 12 de març, de declaració d’utilitat pública