al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer, participa en l’organització d’un taller de cuina macrobiòtica

La iniciativa de Lourdes Casas ha fet possible aquest taller a la masia del segle XVII cal Tristany de Pinós.

DILLUNS 11 NOVEMBRE 2013

El dissabte dia 8 de novembre s'ha realitzat un taller de cuina macrobiòtica impartit per de la naturòpata Loli Curto, a la casa Tristany de Pinós. La sessió que ha durat tot el dia, ha alternat les sessions teòriques amb les pràctiques ja que els àpats previstos s'han fet d'acord amb els principis de la macrobiòtica i elaborats a la cuina de la casa Tristany.

Aquest tipus d'alimentació té els orígens al Japó creant diverses escoles a nivell mundial i compatibilitza els aliments d'acord amb la càrrega energètica de cada un d'ells i que aporta un estat de benestar i equilibri que fan d'aquesta pràctica un estil de vida saludable.

El taller ha estat seguit per un total de 14 persones interessades, unes en conèixer una pràctica que pot esdevenir un estil de vida, i altres, ja coneixedores dels seus beneficis, que volien ampliar el seu coneixement.

Loli Curto, naturòpata especialitzada en dietètica oriental, professora d'alimentació i cuina, amb experiència de més de vint anys en el camp de la dietètica i de la salut en general, ha estat formada a Suïssa i l’Índia i ha publicat alguns llibres relacionats amb el tema. La seva visita al Solsonès ha despertat molt d'interès ja que promou un sistema d'alimentació que cada dia té més adeptes.