al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fènix organitza a Solsona el Dia Mundial Contra el Càncer, dissabte 31 de gener

L’Associació Fènix, dóna suport cada any a la iniciativa que la Unió Internacional contra el Càncer, du a terme amb la finalitat de informar i conscienciar a la població sobre el càncer i la necessitat de prendre mesures de prevenció. La convocatòria és dissabte dia 31 de gener a les 18h a la plaça major de Solsona, amb una concentració d’espelmes, en un acte simbòlic de la lluita contra aquesta malaltia.

DIMECRES 21 GENER 2015

Aquest any el Dia Mundial Contra el Càncer, adopta el lema:” És a les teves mans” amb la idea d’unir i accentuar, la lluita contra el càncer arreu del món i amb l’objectiu final de reduir, progressivament, les morts evitables. Garantir que cada vegada menys persones desenvolupin un càncer, que es tractin amb èxit més malalts i que s’obtingui una millor qualitat de vida als pacients durant i desprès del tractament, són les fites que marca la diada.

Es per això, que enguany es presenta un enfocament positiu respecte a la lluita contra el càncer amb quatre pilars o punts bàsics com són:

  • Estils de vida saludables
  • Detecció precoç
  • Tractament per a tots
  • Qualitat de vida

Els avenços científics ens ajuden a aconseguir aquest objectius, i actualment disposem ja, d’instruments i del coneixement necessari per reduir realment, la càrrega que suposa la malaltia del càncer.

Es al nostre abast! Es a les teves mans! Participa-hi!