al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fènix participa a la XI Trobada de voluntariat en l’àmbit oncològic a Barcelona

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), a la que pertany l’Associació Fènix, ha organitzat la 11ena edició de la trobada de voluntariat en l’àmbit oncològic. Un espai en que anualment, serveix per fomentar el nexe d’unió dels més de 4.500 voluntaris que actuen en aquest àmbit arreu de Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària.

DIMECRES 17 JUNY 2015

Amb el títol de “Diàleg: Càncer i voluntariat”, s’han reunit persones voluntàries de les entitats de lluita contra el càncer de tot Catalunya, al Centre Cultural el Born de Barcelona, per incidir en la importància del diàleg per aconseguir un acompanyament de qualitat a la persona amb càncer. Un diàleg necessari que s’ha d’establir entre els familiars, voluntaris i professionals.

L’acte va comptar amb la participació de la Consellera de Benestar i Família, Hble. Sra. Neus Munté que va donar la benvinguda als voluntaris. Una taula rodona donava la visió de com s’entén l’acompanyament a pal·liatius i les relacions que s’estableixen entre familiars, professionals sanitaris i pacients, els aspectes positius de l’acompanyament i saber expressar les dificultats que sorgeixen durant i desprès d’aquest procés. Finalment va tancar l’acte una actuació musical a càrrec del grup Vakombà conegut per la seva participació al programa televisiu “Oh happy day”.