al contingut a la navegació Informació de contacte

La Desfilada Solidària recapta 2.240€ per l’associació Fènix

L’establiment d’Oliana BuBe, és va omplir de gent que no va voler perdre’s la segona Desfilada Solidària, que aquest any destinava la recaptació recollida en la venda de tiquets, a l’associació Fènix.

DILLUNS 06 MAIG 2024

Un primer "passe" de models amb roba de primavera-estiu, encetava l’esdeveniment, acompanyat d’una ambientació musical diferent per a cada model exhibit. Tot seguit l’Associació Fènix explicava com van ser els orígens de l’entitat i els serveis que actualment ofereix després de quinze anys des de la seva fundació, donant lloc a la venda de tiquets i a dues desfilades mes.

La venda de tiquets pel sorteig de cinquanta obsequis cedits pels col·laboradors de la desfilada, van permetre recollir 2.240.- euros que l’organitzadora de l’esdeveniment Amèlia de BuBe, va fer entrega al final de l’acte al president de Fènix.

En l’apartat d'agraïments, tant l’organització com Fènix varen ressaltar la solidaritat dels col·laboradors cedint els obsequis, l’alegria i color de les models en els diferents passis així com el treball impecable de l’estilista per vestir les models de la desfilada.

Jordi Riart, en nom de Fènix va finalitzar, agraint a Amèlia de BuBe, l’esforç organitzatiu de la Desfilada Solidària i l’entrega de la recaptació, que permetrà seguir oferint els serveis gratuïtament, com ho ha fet fins ara.

L’acte va acabar amb un complet aperitiu per a tots els assistents.

 Galeria de fotos de la desfilada solidària

Galeria d'imatges