al contingut a la navegació Informació de contacte

La fisioterapeuta Olga Urbano, presenta al Centre Sanitari de Solsona, el servei de fisioteràpia de l’Associació Fènix

Dimecres dia 27 de novembre la fisioterapeuta Olga Urbano del Centre de Salut ESPAIGUA, ha presentat el servei que Fènix ofereix als seus socis, en una sessió clínica del Centre Sanitari.

DIMECRES 27 NOVEMBRE 2013

S'ha convocat al personal mèdic i d'infermeria amb la finalitat de donar a conèixer aquest servei, que pot ser de gran utilitat als pacients de càncer que passen pel Centre Sanitari de Solsona.

El servei de fisioteràpia, està encaminat a preservar, restablir i augmentar el nivell de salut i benestar així com contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones.

Fènix ha incorporat el servei de fisioteràpia destinat als seus socis, a principis d'aquest any, per tal de facilitar la recuperació de la mobilitat especialment indicat després d'un procés quirúrgic o de tractament de quimioteràpia i radio.

La fisioterapeuta Olga Urbano ha explicat les dues opcions personalitzades per a la rehabilitació, a escollir d'acord amb les recomanacions mèdiques i de la pròpia fisioterapeuta:

  1. En medi aquàtic on la temperatura, la disminució de la gravetat i la pressió hidrostàtica, facilita la realització del treball terapèutic, dirigit prioritàriament, a les persones afectades per càncer de mama amb exercicis de rehabilitació de la zona toràcica indicat desprès de la cirurgia i per la mobilitat general del cos.
     
  2. En sec, per aquells pacients immune deprimits, que l'activitat dins l'aigua es desaconsella i que els exercicis de fisioteràpia incideixen directament en la recuperació i millora de la qualitat de vida.
     

Amb aquesta reunió es preveu augmentar el nombre d'usuaris dels servei de fisioteràpia que l'Associació Fènix ofereix a les persones amb problemàtica oncològica i que només cal ser soci de l'entitat amb una quota a partir de 10€ l'any.