al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Associació Fènix recapta 1420 euros per la Marató de TV3 a la fira del tió de Solsona

L’Associació Fènix ha avançat la recaptació per la Marató de TV3 a la Fira del tió de Solsona, aprofitant l’esdeveniment que mobilitza nombrosos visitants a la ciutat. L’Associació ha posat a la venda diversos productes de decoració nadalenca de manufactura artesanal que s’han exhaurit al tancament de la fira, recollint un total de 1420 euros.

DISSABTE 08 DESEMBRE 2018

La Marató de TV3 dedica aquest any la recaptació a la investigació sobre el càncer, una malaltia amb una incidència molt alta, ja que es preveu que un de cada dos homes i una de cada tres dones la patirà al llarg de la seva vida.

Sortosament, en els darrers anys la supervivència ha crescut un 7% i els experts calculen que més del 40 % dels càncers es poden prevenir seguint unes pautes de vida saludable. En la resta, l’objectiu de la investigació es trobar la manera de diagnosticar-los el més aviat possible, per poder aplicar el tractament més adequat i en definitiva augmentar la supervivència.

Fènix vol manifestar el seu reconeixement a l’organització de la Fira del tió i l’ agraïment a totes les persones que han contribuït a fer possible l’aportació a la Marató de TV3.