al contingut a la navegació Informació de contacte

Nines “Tate” per recaptar fons per l'Hospital de dia d'Oncologia d’Althaia

L’Associació Fènix elabora una nina de roba anomenada “Tate” per tal de recaptar fons per contribuir a finançar el projecte del nou Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia d’Althaia.

DIMARTS 16 OCTUBRE 2018

Aquest projecte vol humanitzar els espais per tal que els pacients puguin fer front als tractaments de la malaltia en un l’entorn de confort i calidesa que n’afavoreixi l’atenció integral.

L’hospital d’Althaia és un dels hospitals de referència pels malalts de càncer del Solsonès i per això des de l’Associació Fènix volen aportar el seu granet de sorra en aquest projecte.

Les nines es podran adquirir a l’estand que l’entitat tindrà en tres fires diferents durant les properes setmanes. El 20 i 21 d’octubre a la Fira del Bolet i el Boletaire de Solsona, el 27 i 28 d’octubre a la Fira d’Ous d’euga de Sant Llorenç de Morunys i l’1 de novembre a la Fira de Tots Sants d’Oliana.

Aquesta iniciativa de l’Associació Fènix s’emmarca en la commemoració del dia internacional de la lluita contra el càncer de mama, que se celebrarà el proper 19 d’octubre.