al contingut a la navegació Informació de contacte

Visita de la presidenta i la gerent de la FECEC a l’associació Fènix

La recent nombrada presidenta de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), Sra Maria Assumpció Vilà, ha realitzat una visita per conèixer de primera mà, la realitat de l’entitat de Solsona. Ha vingut acompanyada per la Sra Clara Rosas, gerent de la federació i han estat rebudes al Centre Cívic de Solsona per la directora Sra Montserrat Ravell i la junta de Fènix.

La presidenta de la FECEC, Sra Maria Assumpció Vilà amb la gerent Clara Rosas, visita l’associació Fènix
La presidenta de la FECEC, Sra Maria Assumpció Vilà amb la gerent Clara Rosas, visita l’associació Fènix

DIVENDRES 29 ABRIL 2022

La FECEC, és una entitat de segon nivell que agrupa les principals organitzacions que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i les seves famílies, a la que, l’associació Fènix pertany. Alhora fomenta el voluntariat en l’àmbit oncològic i desenvolupa programes en les àrees de divulgació, prevenció i recerca psicosocial.

L’assemblea de la FECEC,va nomenar per unanimitat el passat mes de gener, la Sra Maria Assumpció Vilà, presidenta de la federació en substitució del Dr Ramon M.Miralles que va ostentar el càrrec des de l’any 2012, i que l’ha deixat per motius de salut.

En la visita a Solsona, s’han abordat els temes que Fènix i la FECEC comparteixen i d’aquesta manera, la Sra Vilà dona compliment a un dels compromisos adquirits en el seu nomenament, de visitar totes les seus de les entitats que la FECEC agrupa.

Gràcies a la plataforma que la FECEC ofereix, permet que les associacions com la nostra disposin d’un sòlit puntal en la lluita contra el càncer.