al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

Les notícies de l'associació

Fènix i el centre d'esport i salut Espaigua signen un acord de col·laboració

Aquest dimecres a la tarda, Joan Vilar i Guix, conseller delegat del centre d'esport i salut Espaigua de Solsona, i Miquel Montaner i Jounou, president de l'associació d'ajuda i suport contra el càncer, Fènix, han signat un acord de col·laboració, pel qual desenvoluparan conjuntament programes orientats a la millora de la qualitat de vida dels pacients oncològics de la comarca del Solsonès.

L'Associació Fènix i el Centre Sanitari col·laboraran junts per millorar la qualitat de vida dels malalts oncològics i llurs familiars

Aquesta setmana l'Associació Fènix d'ajuda i suport contra el Càncer i el Centre Sanitari del Solsonès han signat un acord de col·laboració conjunta pel qual desenvoluparan de programes orientats a la millora de la qualitat de vida dels pacients oncològics i de la vida de les seves famílies.

Per què Jo?

Quan el metge comunica els resultats de les proves d'un diagnòstic definitiu de càncer, la noticia sol ser un cop tan inesperat que el pacient, immediatament es pregunta Per què em passa a mi? Què he fet per tenir una malaltia així?