al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

Les notícies de l'associació

La jornada “Celebra la vida desprès del càncer” dona veu a les persones que han superat un càncer

L’associació Fènix ha participat a la jornada “Celebra la vida desprès del càncer”, una iniciativa organitzada per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), amb l’objectiu de donar veu a les persones que han superat un càncer, sensibilitzar la societat sobre les dificultats que han d’afrontar i fer visibles les seves necessitats.

L'Associació Fènix recapta 1420 euros per la Marató de TV3 a la fira del tió de Solsona

L’Associació Fènix ha avançat la recaptació per la Marató de TV3 a la Fira del tió de Solsona, aprofitant l’esdeveniment que mobilitza nombrosos visitants a la ciutat. L’Associació ha posat a la venda diversos productes de decoració nadalenca de manufactura artesanal que s’han exhaurit al tancament de la fira, recollint un total de 1420 euros.

El taller de confecció de menús saludables reuneix 25 persones al casal cívic de Solsona

El dia set de novembre, ha tingut lloc el taller de “Confecció de menús saludables a preus assequibles”, organitzat per l’Associació Fènix conjuntament amb la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer(FECEC), reunint a unes vint-i cinc persones al casal cívic de Solsona per seguir les explicacions de l’experta en nutrició i dietètica, Núria Bea.