al contingut a la navegació Informació de contacte

REPRÈN, orientació laboral després del càncer

Adreçat a les persones que pateixen càncer i als seus familiars més propers i que té com a finalitat trobar-los una feina que s’adapti a les seves necessitats físiques i emocionals derivades de la malaltia

Objectiu

Acompanyar i donar suport a aquest col·lectiu en el seu procés de cerca de feina i facilitar el seu accés a la reincorporació laboral i reduir l'estigma.

Actuació

Aquest servei, impulsat per la Federació Catalana d'Entitats de lluita contra el Càncer (FECEC), no només acompanya les persones que han patit un càncer en el seu procés de cerca de feina, sinó que n'avalua amb profunditat les necessitats i les gestiona a partir d'un programa d'orientació i intermediació laboral de Incorpora de “La Caixa” per tal de facilitar-ne l'accés al món laboral. Pretén cobrir les necessitats d'aquelles persones que requereixen un canvi de feina arran de les conseqüències físiques i emocionals derivades de la malaltia.

La implementació d'aquest servei a Solsona va a càrrec de l'Associació Fènix, que habilita un espai per acollir les persones interessades a sumar-se al servei REPRÈN, i la FECEC, que hi aporta una treballadora social per atendre les demandes.

Si hi esteu interessats

Les persones interessades en el servei podeu posar-vos en contacte amb:

  • L'Associació Fènix

location.png Casal Cívic Xavier Jounou | Carrer Antoni Gaudí 2A | 25280 Solsona
phone.png 619 684 762
mail.png fenixsolsones@gmail.com
web.png omplint formulari de contacte