al contingut a la navegació Informació de contacte

Sortida cultural

Novelles agenda.jpg

Més de 400 peces i fotografies conformen l’exposició FET EN TEMPS LLIURE, una mostra de treballs i col·leccions de l’artista solsoní Xavier Novelles inaugurada el dia 3 de setembre i que s’exposa a la Sala d’Exposicions de la Casa Gran del Santuari del Miracle. La mostra inclou una gran varietat de peces creades per Novelles, des d’un gegantó i un petit drac de desfilada a sengles retaules d’inspiració romànica i gòtica.

L’exposició inclou també peces restaurades (com una màquina de cosir i un tocadiscos antics), cadires personalitzades, teatrets, un decorat per a representacions nadalenques i joguines de fusta, així com col·leccions de locomotores a escala, baralles de cartes exclusives d’Heraclio Fournier, xapes de cava, CD’s de sardanes i sucrets (més de 5.000). També s’hi poden veure fotografies de treballs fets per Novelles i del seu procés de creació.

Dependrà del nombre de socis que participem a la sortida, però la previsió és de fer dos grups. Mentre el primer gaudeixi de l'exposició, el segon visitarà algunes estances de la Casa Gran. Després, els grups canviaran l'ordre.

El Xavier se sentirà molt complagut de poder-nos explicar la seva aventura artística desplegada al llarg de tants anys. I nosaltres, molt contents de poder compartir amb ell aquesta experiència.

Novelles-02.jpeg Novelles-05.jpeg

Completarem la sortida amb una visita guiada per les vinyes i el celler del Miracle.

Tenim cura de les nostres vinyes cada dia, amb el propòsit que siguin elles les que ens donin la millor fruita cada verema, ja que només així aconseguim fer grans vins, partint d’una primera matèria òptima, i ho fem mitjançant cultiu ecològic i biodinàmic, evitant la utilització de pesticides i insecticides que perjudiquen el medi ambient, i utilitzant només tractaments preventius no invasius, per tal de preservar l’ecosistema i biodiversitat en les nostres vinyes.

(...)

Ja dins el celler, només ens queda respectar al màxim cada raïm, tenint en compte cada detall, intentant transportar la identitat i el caràcter de cada vinya als vins que en resultaran un cop acabada la vinificació.

Al Celler del Santuari del Miracle vinifiquem història, vinifiquem emocions.

https://www.cellerdelmiracle.cat/que-fem/ 

Casa Gran del Santuari del Miracle - 25290 El Miracle
  • Quan 11/10/2023 de 10:00 a 13:00
  • On Casa Gran del Santuari del Miracle - 25290 El Miracle
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal