al contingut a la navegació Informació de contacte

Benvinguda

Benvolguts socis i benvolgudes sòcies:

Iniciem un nou curs amb tota la força i tot el nostre entusiasme.

Hem passat un estiu dur, per la calor i la manca d'aigua. Ja fa dies que la natura ens està enviant senyals clars d'esgotament i nosaltres, tossuts de mena, no li estem fent cas. Malgrat que alguns es capfiquen a sostenir una negació convençuda o interessada envers el canvi climàtic, altres ens rendim davant les evidències que veiem o patim. Però amics, amigues, la vida segueix i, per sort, encara surt el sol cada matí. Gaudim de la vida.

Va, anem per feina. Us hem enviat el díptic corresponent al Primer Trimestre del curs 2023-2024 que encetarem ben aviat (ens consta que alguns encara no ho heu rebut; si és així, revisarem les dades postals que consten als nostres arxius informàtics de tots aquells que no el tingueu a hores d'ara). Com podreu comprovar, els temes que es tractaran a les diferents conferències són diversos: política, biologia, literatura, economia i comerç, el patrimoni artístic, i belles arts en general. Els ponents que hem convidat són experts de reconegut prestigi arreu, cosa que ens fa pensar que les seves intervencions captivaran tots aquells que hi participem.

D'altra banda, estem preparant també dues sortides culturals: la primera (que ens fa molta il·lusió organitzar), per al dia 11 d'octubre al Santuari del Miracle, concretament a la Casa Gran on podrem gaudir de l'exposició Fet en temps lliure de l'artista Xavier Novelles, que no necessita presentació, més de 400 peces i fotografies; la segona, per al 23 de novembre a Salàs de Pallars, on visitarem les conegudes botigues-museu. Properament us passarem el programa per correu, i també el penjarem a la nostra pàgina web, pàgina que recomanem que visiteu de tant en tant perquè les informacions que hi consten estan permanentment actualitzades.

Permeteu-nos acabar aquesta benvinguda demanant la vostra col·laboració per a trobar socis i sòcies de l'Aula amb ganes, iniciativa i empenta que vulguin i puguin formar part de la Junta de l'Aula. Necessitem un cop de mà. La nostra Associació, amb els seus encerts i errors, està passant per un bon moment, i hauríem de procurar seguir així.

Bé, esperem poder gaudir d'un trimestre fantàstic i també confiem comptar amb la vostra presència a totes les activitats que hem organitzat.

Salut!!

La Junta