al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

El Sol del Solsonès engega novament el TALLER DE CUINA

L´entitat oferirà novament per a les persones usuàries el taller de cuina. Un espai educatiu i d´autonomina personal, que va quedar aturat per prevenció davant la Covid. Aquest taller es durà a terme tots els Dimecres, des de el mes de Maig de 1100h a 1500h. Una iniciativa que a més de promoure hàbits d´alimentació saludables, intenta implicar el col.lectiu en entendre la gestió econòmica en les compres, promoure hàbits de neteja i d´endreça, organitzar i repartir tasques, treballar en equip i de manera coordinada i fomentar vincles grupals.

Assemblea de persones Usuàries al Sol del Solsonès

El Dijous 12 de Maig, l´Isabel, coordinadora de l´entitat, va dur a terme l´assemblea de persones usuàries. La reunió va girar entorn a diversos temes tals com: fer un balanç dels tallers oferts al club, recollir les necessitats de les persones usuàries, exposar novetats, plantejar les sorties de cara a bon temps i passar una bona estona. Un espai molt positiu, ple de diàleg, idees i amb molta participacoó. Moltes gràcies a tots els que feu possible el Sol!

Visita Museu Diocesà Comarcal de Solsona

Dimarts 03 de Maig van anar de visita al Museu Diocesà Comarcal de Solsona, un dels primers dedicats a la recollida i conservació del patrimoni litúrgic i art sacre, conserva una magnífica col.lecció d´art romànic i gòtic, entre les quals destaca el famós "orant" de Sant Quirze de Pedret. Moltes gràcies per la visita!!!!!

El Sol del Solsonès present per Sant Jordi

Aquest 23 d´Abril, tot i el mal temps, el Sol del Solsonès ha estat present al pont i dalt del Carrer Castell per qui volgués comprar una rosa, acompanyada d´un punt de llibre realitzat per les persones usuàries de l´entitat. L´equip de la nostra entitat, estem molt contents amb la participació de la ciutadania i l´apropament al nostre estand. És molt importat ser-hi present com a entitat referent en Salut Mental al territori, en la lluita contra l´estigma i la conscienciació de la importància en tenir cura de la nostra salut emocional. Moltes gràcies per la vostra col.laboració, suport i caliu!

TALLER DE MONES

Dijous 14 d´Abril,vàrem celebrar la Pasqua al Sol del Solsonès. Un espai creatiu, on les persones usuàries interessades van elaborar dues mones. Una d´elles de crema i farcida de melmelada i l´altre de xocolata. A les creacions, no van faltar el ous de xocolata i les plomes de colors. El taller de mones artesanals, van generar un espai grupal de cooperació, creativitat, relaxació i en resum ...molt bon rotllo! Gràcies per tant!

Donatiu de Ca l´Àngel de Cambrils

Aquest dissabte 12 de Març 18a Fira del trumfo i la tòfona, la familia de la Casa Ca l´Angel de Cambrils ens a fet l´entrega, com cada any d´un sac de patates. Volem agraïr tota la generositat que ens ha mostrat aquesta família any rere any. Moltes gràcies

Celebració Dijous Gras "Carnaval"

Avui 24 de Febrer el Sol del Solsonès ha celebrat el Dijous Gras a l´espai de Navès. El primer lloc hem fet un taller de risoteràpia a l´aire lliure on els participants han dut a termen dinàmiques diverses per passar una bona estona i posteriorment ens hem entaulat per gaudir d´un bon entrepà de botifarra i mongetes guissades. La vetllada a finalitzat amb un café acompanyat dels sobres de sucre, que entre tots vàrem fer per als solsonins/solsonines amb molta il.lusió! Bon carnaval!!!

Volta al món "Sicilia"

Dissabte 12 de Febrer es va tornar a començar a fer la Volta al món a les nostres instal.lacions A part de donar una volta virtual a Sicilia es va preparar un bon dinar (sempre amb totes les normes sanitàries que se´ns indiquen) Despres del dinar, una bona tertúlia :)

Visita Exposició "Tocats pel Cel"

El Sol del Solsonès, aquest dimarts dia 8 de febrer, ha anat a veure l’exposició “ tocats pel CEL. Viu-la amb els cinc sentits”. Una exposició commemorativa del 25è aniversari del Centre d’Estudis Lacentans. Exposició molt recomanable! Us animem a visitar-la al Consell Comarcal del Solsonès. Moltes gràcies a la Neus Mujal, per la bona estona, l´explicació, la seva estima a la història, la seva escalfor i per l’obsequi del llibre que ens ha regalat! Gent que suma, espais enriquidors 🙏🏻

Excursió :Visita al Zoo dels Pirineus

El dissabte dia 22 vam anar d´excursió. La primera parada va ser al mirador del codó, despres vam anar a fer una visita guiada per la Zoo dels Pirineus (experiència expectacular) i seguidament vam anar a dinar a Cambrils. Un dissabte genial i vam apendre d´allò més!

Castanyada 2021

La Castanyada és una festa i tradició popular molt arrelada a Catalunya que se celebra la nit de Tots Sants, del 31 d'octubre a l'1 de novembre. Nosaltres l´hem celebrat al Sol amb panellets i castanyes :)

XIX Festa del Sol del Solsonès

El dijous 07 d´Octubre vam celebrar la Festa del Sol. Caminada popular al Castellvell, taller emocional a Naves en plena natura i un super dinar!! Juntament també es va fer un crit a la Salut Mental " es un dret necessari" Demà pots ser tú!

Caminades del Sol

Caminar ens ajuda a millorar la nostra salut i ens permet millorar la qualitat de vida. A més afavoreix les relacions social entaulant converses interessants. És una activitat relaxant que tothom pot gaudir