al contingut a la navegació Informació de contacte

CANVIAR EL MÓN

DIUMENGE 15 MAIG 2016

Quan el dolor és tan aclaparador, quan la injustícia és tan gran, quan la solidaritat ha fugit, quan la guerra passeja com un cavall desbocat per sobre la terra, quan mirar les notícies porta a la tristesa o la indiferència... quan tot sembla que s'acaba, sovint hi ha un fil de veu, quatre notes disperses que ens fan confiar una altra vegada en la humanitat, en les persones que ens envolten.

Aquest petit miracle és el que vivim aquí, avui. Nens i nenes, homes i dones donen el seu temps i el seu art per una bona causa.
 
El drama dels refugiats arribant a les costes d'aquesta Mediterrània que compartim fa posar els pèls de punta. Gent fugint d'una guerra, que troben la mort al mar, o la indiferència i el rebuig a la terra. 
 
Sabem que tot el que podem fer és un intent de buidar el mar a galletades, però si tots i cadascun de nosaltres ens hi posem, podem fer molta feina.
 
Stop Mare Mortum és a Grècia des del primer moment. La seva tasca amb els refugiats és dura, però esperançadora.
 
El SOm ha dedicat els ingressos dels diferents actes que ha organitzat darrerament a aquesta causa: la causa dels refugiats.
 
Quan l'Àtic ens va oferir la seva voluntat de participació, ens va fer una il·lusió especial perquè les cançons no sabem si podran canviar el món, però la voluntat de tots hi ajudarà, i una melodia sempre farà més passable qualsevol mal moment.
 

Moltes gràcies, Àtic, per la vostra sensibilitat, no només musical sinó humana. La vostra música ens torna a fer creure en la humanitat.