al contingut a la navegació Informació de contacte

CRIS JUANICO: UN GRAN ARTISTA PER A UN GRAN CONCERT

DIMARTS 03 SETEMBRE 2013

Aquest any el concert solidari de Festa Major organitzat pel Solsonès Obert al Món (SOM) comptarà amb l'actuació de Cris Juanico.

Aquest artista, nascut a Ciutadella l'any 1967, es va donar a conèixer com a membre del grup Ja t'ho diré que durant els anys noranta va obtenir un gran reconeixement del públic i de la crítica dins del panorama de rock català.
A partir del 2004 comença una nova etapa artística editant discos en solitari, alguns d'una clara arrel popular.
La sorpresa la dóna un "nou" Cris Juanico els anys 2006 i 2008 quan, amb una veu i estil crooner que no se li coneixia, versiona al català estàndards coneguts de Frank Sinatra, Cole Porter,Ella Fitzgerald, Elvis Presley, Leonard Cohen o Henry Mancini, acompanyat d'orquestra. En aquesta nova faceta és quan un públic de totes les edats el descobreix i suma la seva admiració a la que ja li tenia la gent més jove que l'havia seguit des dels seus inicis.
Atualment ofereix espectacles en diferents formats, el més conegut dels quals és el trio Menaix a Truà.
Ha col.laborat amb diferents artistes i també és reconeguda la seva tasca com a docent i productor musical i responsable del segell musical AUMON.
Col.labora amb la fundació Tabaluga per a qui ha realitzat diversos enregistraments.
Durant aquest estiu 2013 la seva agenda ha estat repleta de concerts arreu de Catalunya i el dia 14 de setembre, a les 10h del vespre, a la plaça de Sant Joan, Solsona tindrà el plaer de disfrutar de la seva veu i el seu nou espectacle, Dues pedres.
Les entrades ja estan a la venda en diversos bars de Solsona, a l'oficina de turisme i a través dels membres del SOM. El preu és de 12€ (10€ anticipada i 5€ els aturats).
Els teloners de luxe d'aquest concert són els solsonins Akústix.

Amb Ja T'ho diré

Es blau es fester (1991)
Dos o tres (1993)
Moviments salvatges (1995)
Un ram de locura (1997)
Es directe (1999)
Soñando silencio (2001)
Història d'un viatge 1986-2003 (CD+DVD) (2003)
Amb Menaix a Truà

Toni Xuclà, Juanjo Muñoz (Gossos) i Cris Juanico són Menaix a Truà, projecte musical que neix el 1999 per realitzar la gira de concerts del Circuit Acústic de l'ACIC. Donada la bona acollida que van tenir per part del públic i aprofitant la gravació d'un concert a Bescanó, s'edita l'any 2000 el que fou el seu primer treball, un disc en directe i amb el mateix nom del grup i del que se'n van fer un bon grapat de presentacions. Ja al 2002 va aparèixer el seu primer treball d'estudi titulat Petits moments d'estricta simpatia, que compta amb les col·laboracions de la resta dels Gossos i que també va ser presentat en numerosos concerts.
El seu repertori està ple de versions de cançons que són un referent per a ells, a més de peces pròpies que, en el format acústic de Menaix, hi tenen cabuda. La filosofia del grup ("amb compromís però sense pressa") fa que el "projecte Menaix" sigui un projecte sense pressions ni obligacions discogràfiques, per la qual cosa en qualsevol moment poden aparèixer en un concert o amb un altre disc.En el 2008 surt el tercer disc titulat "Com el vent" i fan més de 30 concerts entre ses illes i arreu de Catalunya. El 23 de Maig de 2009, els Menaix dins el Festival de Guitarra de Barcelona, celebren a l'Auditori, el seu 10è Anniversari juntament amb molts amics (Gema 4, Jordi Pegenaute, Laura Guiteras...etc)i el concert s'enregistra per a editar posteriorment el cd+dvd "Menaix a truà 10 anys".

Document Actions