al contingut a la navegació Informació de contacte

El Salvador 2002 - 2020 apadrinaments

Campanya nutricional per a nens i nenes del Salvador
Apadrinaments

El SOM té oberta la campanya d’apadrinaments d’infants d’El Salvador des de l’any 2002 i fa de mitjancer entre els uns i els altres, tant a nivell informatiu com logístic. Unes 37 famílies del Solsonès s’han fet càrrec de la recuperació i la nutrició d’infants d’El Salvador. L’apadrinament consisteix a proporcionar vitamines, aliments, desparasitants cada sis mesos i serveis d’atenció i control mèdic. . En molts casos són els propis nens i nenes de les famílies catalanes qui han fet el pas i, juntament amb els seus pares, han decidit apadrinar. Després, tenen a l’ habitació la foto penjada dels diferents nens a qui donen un cop de mà, en coneixen el nom, la cara, la mirada i, al final del seu apadrinament, segurament la rialla.

Els fruits

Actualment continuem donant suport a la campanya d’apadrinament d’infants i, alhora que donem les gràcies a totes les famílies que hi participen, volem animar tothom a incorporar-se al projecte.També agraïm la participació i col·laboració en qualsevol de les campanyes que el SOM ha dut a terme per aquesta finalitat.

BÀSQUET SOLIDARI: “Encistella pels nens i nenes de Tacuba (El Salvador)”.

CONTES I CANÇONS per als Infants d’El Salvador el dia 11 de desembre de 2005: Important representació musical al teatre de Solsona, on, seguint el fil d’un conte escrit per un representant del SOM, s’anaven intercalant actuacions musicals majoritàriament de joves del Solsonès.

CONCERT SOLIDARI a la Plaça Sant Joan, amb la interpretació de música, en aquest cas, de dos països, l’Índia i Cuba, i que, gràcies a la bona resposta del públic assistent, ben nombrós i ben divers, permet donar un altre glop d’aire al Centre Nutricional de Tacuba.

JOVES COOPERANTS DEL SOLSONÈS arriben a El Salvador; un d’aquests cooperants fa un treball amb professors d’educació física de secundària i els porta material esportiu cedit pels clubs esportius de la comarca.

1.jpg CIMG0548.JPG 9.jpg